Dusch under dräneringsnivån

Exklusiva badrumsmöbler för närvarande inkluderar en rymlig golvnivådusch i nya byggnader. Tack vare en produktinnovation kan den nu även installeras under dräneringsnivån: Vi har produkter som kan kombineras av en intelligent sifon och sugpump som transporterar dräneringsvattnet upp till tre meter in i nästa avloppsrör. Detta är mer än tillräckligt oavsett om det handlar om ett badrum med en rik regndusch i källaren eller källaren i en gammal byggnad.

Knappast något annat rum i huset eller lägenheten har genomgått en så grundläggande ”medvetenhetsförändring” under de senaste decennierna som badrummet. Det funktionella våtrummet från 60- och 70-talet med handfat, badkar och toalett förvandlas i allt högre grad till ett spaområde med stor uppmärksamhet på detaljer för att kunna fly vardagen. Karakteristiska egenskaper är vanligtvis plattformar i storformat, noggrant utvalda badrumsmöbler, atmosfäriska belysningslösningar och – sist men inte minst – den rymliga duschen. Eftersom det inte bara erbjuder betydligt mer duschglädje, utan tack vare lågtröskelåtkomst, är det också mycket mer bekvämt att använda oavsett ålder.

Speciellt när det gäller renoveringar kommer byggnadsägare som är villiga att investera upprepade gånger att möta utmaningen att utvidgningen av källaren eller källaren inte har en naturlig lutning för dräneringsröret. Experter säger att det borde vara minst en till två procent – speciellt med de populära regnduschar med kapacitet på ibland mer än 30 liter per minut, eftersom detta vatten också måste dräneras så snabbt som möjligt på grund av bristen på en uppbyggnadshöjd i duschen.

Det är inget problem längre. Vi hjälper dig med att installera ett passande dräneringssystem till din dusch även om den är under dräneringsnivån