dränering Landskrona

Fuktsäkra huset – Kontakta oss för gratis offert på dränering i Landskrona redan idag!

dränering Landskrona

Fuktsäkra huset – Kontakta oss för gratis offert på dränering i Landskrona redan idag!

Dränera i Landskrona

När man har fått fukt- och vattenskador i sitt hus är det viktigt att, snarast möjligt, åtgärda problemen. Om vattnet får härja fritt i husgrunden riskerar man att utsätta huset för än större problem. Mögelskador, översvämningar och husgrund som sakteliga vittrar sönder är sådant som kan uppstå. I värsta fall har vattenskadorna gått så långt att huset är bortom all räddning. För att säkerställa att detta inte sker dränerar man huset då och då.

Om du letar efter ett företag som utför dränering i Landskrona har du hamnat helt rätt. Vårt team i Landskrona har mångårig expertis inom dränering. Ring eller maila till oss för begäran om gratis offert på dränering i Landskrona redan idag!

Certifiering
Detox-AB är en auktoriserad firma med behörighet för alla de arbeten som vi utför.
Garanti
Vi lämnar lång garantitid på alla arbeten som vi utför inom dränering i Landskrona.
Helhetslösningar
Vårt team finns med hela vägen, ända från projektering och planering till utförande och slutbesiktning.

Vårt team

Misstänker du att din fastighet i Landskrona är i behov av dränering? På Philsis-AB hjälper vi varje år till med dränering för både privatkunder och företag i Landskrona. Ring oss så gör vi en analys av eventuella fuktskador i din källare och husgrund.

Vi är stolta över att vara en av de mest anlitade och välrenommerade firmorna inom dränering i Landskrona. När du blir kund hos oss kan du räkna med en dräneringspartner med följande kvaliteter:

Kunskap och erfarenhet

Vårt företag och team har dränerat många olika husgrunder i staden under många års tid. Detta har gett oss en både djup och bred kunskap inom dränering i Landskrona. En kunskap som utgör navet i hela vår verksamhet. Vi vet vad vi sysslar med, helt enkelt!

Tydlig kommunikation

Som kund av vår dränering i Landskrona kan du räkna med ett stort engagemang. Du kan enkelt nå oss för frågor och funderingar. Detta gäller både innan, under och efter att projektet är färdigt. All information om dräneringen i Landskrona är tydlig, både vad gäller kostnad, omfattning och övriga detaljer om arbetet.

Trygga villkor

En av de största fördelarna med dränering av hus som byggprojekt är att de behöver göras väldigt sällan. När vi har utfört dränering i Landskrona kan du som kund räkna med att husgrund och källare klarar sig från fuktskador i många år. Vi är en certifierad firma och lämnar självklart omfattande garantier på alla arbeten.

REdo för att dränera?

Varför dränera sitt hus?

Mögelskador, fuktskador och vattenskador i fastigheten bör undvikas till varje pris. Om man misstänker att man har ådragit sig problem som endast en dränering i Landskrona kan lösa är det viktigt att handla fort. Detta gör man med fördel genom att kontakta en professionell firma inom just dränering i Landskrona. En sådan firma hittar du hos oss på Philsis-AB. Våra dräneringsproffs tar en titt i din källare och på husgrund för att undersöka huruvida behovet finns. Därefter sätter vi upp en plan för hur dräneringen av din husgrund i Landskrona ska ske. Man ska komma ihåg att dräneringsprojekt kan se väldigt olika ut givet vilka skador byggnaden ådragit sig. Det kan därför vara svårt för oss att, innan vi gjort en analys av läget, uppskatta kostnad för dränering.

Vanliga frågor angående att dränera husgrund

Nedan har vi samlat några av de vanligaste frågorna som ställs till oss. Läs gärna igenom och se om du finner svar på dina funderingar. Om din fråga fortsatt är obesvarad, ring eller maila in den till oss så svarar vi på den så snart som möjligt!

- Varför får jag fukt- och vattenskador i mitt hus?

En grundläggande och helt rimlig fråga. Varför uppstår egentligen dessa bekymmer? Svaret är inte entydigt, utan problemen kan uppstå av flera olika orsaker. Vanligt är dock att regnvatten helt enkelt inte leds bort av de rör som omger huset, och som syftar till att göra just detta. Vattnet rinner då in mot huset snarare än bort från huset.

- När passar sig dränering i Landskrona?

Det kan vara svårt att genomföra dränering i Landskrona om marken runt huset är stelfrusen. Det brukar däremot inte vara några problem att dränera huset om det är varmare än -10 grader. Med andra ord: Dränering i Landskrona kan genomföras i stort sett året om.

- Hur lång tid tar en dränering i Landskrona?

Villkoren för dränering i Landskrona skiljer sig åt. I vissa fall är husgrunden relativt lättillgänglig tack vare husets omkringliggande omständigheter. I andra fall kräver det mer tid och slit av oss. Skillnaderna gör att det är svårt att säga exakt hur lång tid dräneringen i Landskrona vanligen tar. Vad man däremot kan säga är att en villa på omkring 100 kvm brukar ta runt en vecka att dränera.

Kontakta oss för mer information!

Vill du komma i kontakt med oss gällande dränering eller vill veta mer om våra tjänster?
4_Rektangel@2x

Kostnad för dränering

Nyfiken på att veta vad dränering av ditt hus i Landskrona skulle kosta? För att göra en bedömning av dina behov och vad åtgärderna skulle kosta behöver vi göra en första analys. Ring eller maila till oss för att boka tid för ett möte där vi ser över din källare och husgrund!

Dränera källaren med ROT-avdrag

Söker du dränering i Landskrona för din privata bostad? Som privatperson kan du nyttja ROT-avdraget då du väljer att dränera huset! Detta gör att du kan spara en stor del av den totala kostnaden på din dränering i Landskrona.

Ange dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig.